Видяна 169 пъти

ФОТОКОНКУРС „МОЯТА ЕСЕН В САНДАНСКИ“

Във връзка с настъпването на есента, Vox64 с подкрепата на Община Сандански обявяват фотоконкурс “Моята есен в Сандански”.

Фотографиите трябва да показват красотите на град Сандански и вашите емоции, положително настроение, усмивки и любовта към нашия град.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени официално на 7 ноември в страницата на Vox64.com. Победителите ще бъдат избрани по брой (лайкове) във фейсбук страницата на сайта.

Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи – до 8 години и над 8 години. Всеки участник може да изпрати по 1 дигитална снимка, размерът им по дългата страна не бива да надвишава 2000 пиксела. Няма ограничения за избрания формат на снимките, но трябва да са заснети през есента.

Снимките трябва да бъдат изпратени на имейл: vox64@abv.bg, след което се одобряват и публикуват във фейсбук страницата на Vox64.com.

Необходими данни, които участниците трябва да изпратят, заедно със снимката: 1. Трите имена, възраст, професия (за участниците над 18 години) 2. Мобилен телефон за връзка.

И в двете възрастови групи ще бъдат раздадени награди:

В категория до 8 години:
1 –во място – 100 лв.
2-ро място – Коледна фотосесия в К Студио
3-то място – 50 лв.
4-то място – Торта от 1001 торти

В категория над 8 години:
1-во място – 150 лв.
2-ро място – 100 лв.
3-то място – едномесечна карта за фитнес + инструктор в Strong Fitness & Spa
4-то място – Спа процедури за 2-ма в Парк Хотел Пирин *****

*Един от участниците в двете категории ще бъде избран за участие в клип на известен изпълнител от ФЕН ТВ или BG Music Channel

Всички снимки ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Vox64.com по реда на тяхното постъпване.

Един от присъстващите ще спечели ваучер на стойност 50 лв. за продукти на TianDe любезно предоставен от Елена Пелопидова – Митрева. Ваучера ще бъде изтеглен с томбола на място.

Организаторите си запазват правото да използват снимките за рекламни материали и публикации.