Видяна 293 пъти

ТФ „ХОУП“ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА СВОЯТА 10-ТА ГОДИШНИНА

Конкурсът на тема „Аз танцувам” се организира по случай 10-годишнината на Танцова формация “Хоуп” при НЧ “Отец Паисий 1919. Конкурсът е насочен към деца и младежи до 18 години. Всеки желаещ, независимо от пол, хоби и интереси, има право на участие в конкурса. Единственото условие е участникът да бъде от община Сандански.
Темата на конкурса е “Аз танцувам”, като всеки може да я интерпретира по начин, по който му харесва. Конкурсът е в три раздела: рисунка, колаж или литературна творба.
-Рисунката може бъде всякаква, но задължително в темата на конкурса. ВАЖНО: При категория „РИСУНКА”, се обособяват ТРИ възрастови категории- до 8 години, 9-12 години и над 12 години.
– Колажът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ СЪСТОИ ОТ СНИМКИ НА ТАНЦОВА ФОРМАЦИЯ “ХОУП”, КОИТО МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ НА СТРАНИЦАТА НА ФОРМАЦИЯТА ВЪВ ФЕЙСБУК: http://www.facebook.com/pages/The-Hopers/119826774727221 или в профила ни във Фейсбук
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004878046733
– Литературната творба може да бъде есе или стихотворение на темата на конкурса.
ЗАБРАНЕНО е използването на вулгарен език, неприлични снимки или рисунки. Творбите трябва да бъдат изцяло дело на участника!
Награди- всеки участник получава диплом за участие. Всеки, класирал се на първо място в съответната категория, получава парична награда. Един от всички участници ще получи безплатен абонамент за посещение на тренировките на Танцова формация “Хоуп” за 3 месеца.
Срокът за подаване на творбите е 21 януари. Колажите и литературните творби се изпращат като лично съобщение на страницата или профила на формацията, а рисунките се подават всяка събота и неделя от 12:00 до 17:00ч на трети етаж на ГУМ. Наградите ще се обявят на специално събитие през месец февруари.