Видяна 336 пъти

Театралният хит „Направо от асансьора“ идва в Сандански през февруари

След страхотен успех на новото театрално заглавие в България, Ивем Лайф кани ценителите на смеха и качествената комедия на едно забавно изживяване на 26-ти февруари от 19.00 часа в Дома на Културата, гр.Сандански.

Любов, флирт, съмнение, недоверие, ревност, глупост, безумие и много смях, събрани в един апартамент – във великолепната комедия от Жерар Лозие „Направо от асансьора“.

Новият театрален продукт е с марката „Ажур Пико“, което несъмнено е гаранция за голям успех. Комедията провокира огромен интерес сред публиката на театър „Сълза и смях“. Режисьор е Иван Радоев. Участват познатите ни актьори Стефания Колева, Елен Колева, Евгени Будинов, Кирил Ефремов и младите таланти Маринела Ангелова, Павел Иванов и Теодор Папазов.

Ако си мислите, че просто ще си стоите удобно на стола – жестоко се лъжете. И няма как след като ще станете свидетели на едно задъхано препускане между врати, балкони и стени. Всичко това се случва на сцената … направо от асансьора, придружено с много смях от действията на героите.

Билетите са продажба в Туристически-информационен център и каса на пл. България.

За повече информация -0888324953.