Видяна 1 005 пъти

Сдружение „За промяна“ търси креативни и любознателни ученици на възраст 15-18 г.

В изпълнение на Дейност 2: Стимулиране на гражданското участие и активността на младите хора от малките населени места чрез активно участие в процеса на вземане на решения на местно ниво по проект с наименование ,,МОЯТ ГЛАС ИМА ЗНАЧЕНИЕ‘‘, № НПМ-030-П2-ТО4/2019, който се реализира от Сдружение ,,ЗА ПРОМЯНА‘‘ с финансовата подкрепа на Министерство на младежта и спорта чрез Национална програма за младежта (2016-2020), Подпрограма Национални младежки инициативи и кампании, тематична област: „Активизиране на младите хора в малките населени места“

Търсим креативни и любознателни ученици на възраст между 15-18 г., които живеят и/или учат на територията на община Сандански, които носят в себе си активен младежки дух и доброволчески ентусиазъм и които имат желание да натрупат опит в областта на гражданското образование, местна власт и граждански възможности.

Ако мислите, че това сте Вие, и имате желание да станете част от един незабравим екип в рамките на няколко месеца, участвайте!

Пратете ни заявление за участие, което се състои от форма за кандидатстване по образец и мотивационно писмо на е-мейл: for.change.bg@gmail.com до 23:30 ч. на 20.01.2020 г.

Молим ви да дадете информацията, искана във формуляра за кандидатстване, на ваш файл, да го подпишете, сканирате или снимате и така да ни го изпратите. Благодарим!

Може да свалите Реламента на конкурса и формата за кандидатстване от следния линк:

Ако имате въпроси: задайте ги! Имейлът е същият: for.change.bg@gmail.com

Срокът за последния отговор на въпросите е до 19.01.2020 г.

Допуснатите до понататъшно участие ще обявим на нашата фейсбук страница For Change BG до 25.01.2020 г.

Успех!

Екипът на Сдружение ,,ЗА ПРОМЯНА‘‘