Видяна 220 пъти

Потапящо преживяване на открито, в парка на Сандански

Когато един сън се превърне в реалност

 

За усещането да преобразуваш зелената трева в сцена и завладяващо място, ще ни разкажат младите творци, музиканти, актьори и изпълнители по време на втория арт спектакъл „Топлината на изкуството“.

Вълнуващото преживяване ще бъде такова, защото ще ни срещне с хубава българска музика, акустично поднесена от младите Веселина Дебренлиева, Томислава Тушинова и Христиан Ненов – участник в „Гласът на България“. Ще имаме удоволствието да чуем българска поезия – завладяваща и силна, която от сцената на открито ще ни представи младият актьор Иван Павлов.

Звездното небе и зеленината в парка ще бъдат допълнени от лъч светлина – картините на талантливата млада художничка от Сандански – Наталия Стоянова.

Вдъхновено от световната инициатива „Sofar Sounds“, която се провежда вече в 441 града в цял свят, Сандански се включва с инициативността на своите млади хора, техния талант и любов към изкуството.

Арт спектакълът ще се проведе на 12 септември /четвъртък/ 20:00 ч. в парк „Св. Врач“ /на поляната под къщичката на пауните/. Ако искате да прекарате една приятна, прохладна вечер на открито и обичате всички проявления на изкуството – очакваме Ви!