Видяна 552 пъти

ОБЩИНА САНДАНСКИ ЩЕ УЧАСТВА НА МЕЖДУНАРОДНАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО“

Община Сандански ще вземе участие в едно от  водещите събития за туристическата индустрия в България – Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО, която ще се проведе за 35-ти път от 14 до 16 февруари, в Интер експо център – град София.

Събитие от този род ще даде отлична възможност на община Сандански да представи своя уникален туристически профил пред все по-големия брой посетители на борсата.

Представяне на възможностите за здравен туризъм и културното наследство под днешен Сандански, дегустация на вина от Мелнишкия регион и възстановка на древен тракийски ритуал за здраве са само част темите на атрактивното представяне на община Сандански.

В рамките на програмата акцент ще бъде поставен и върху неповторимия Мелник – природно чудо и културен шедьовър. Изненада за всички посетители и новост ще бъде и организирана томбола за посетителите на щанда на община Сандански.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш.

ПРОГРАМАТА: