Видяна 755 пъти

ОБЩИНА САНДАНСКИ С ДВЕ НОМИНАЦИИ НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ В ТУРИЗМА 2018 Г.

През 2017 г. община Сандански стана победител в категория Туристическа дестинация

Започна онлайн гласуването за предложенията в третото издание на Годишните награди за туризъм на Министерството на туризма. Община Сандански е номинирана в две категории – за Туристическа дестинация на 2018 г., която спечели миналата година и Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъм.

Нека заедно направим нашия град отново победител, защото заслужава да се нареди сред най-добрите туристически дестинации и Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъм.

Може да подкрепите община Сандански и да покажете своето лично отношение към нашия прекрасен град, като гласувате на следните линкове:

За Туристическа дестинация на 2018 г.ГЛАСУВАЙ ТУК

За Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъмГЛАСУВАЙ ТУК

Годишните награди, организирани от Министерството на туризма, популяризират постиженията на отрасъла, представяйки различни дестинации, събития и забележителности. Целта на конкурса е също да се изтъкне приноса на всички, полагащи усилия за устойчивото развитие на туризма в България.

Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2018 г. в 24:00 ч.

Победителите ще бъдат обявени на церемония на 11 декември 2018 г. в град София.

Можем заедно отново да направим Община Сандански победител!

Гласувайте ТУК  и ТУК.

Археологически музей – Сандански и Музей за историята на град Мелник също участват в годишните награди за Tуризъм 2018 в категория Изборът на българите. Можете да подкрепите и двата обекта на следния линк: https://tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari/.
Археологически музей – Сандански е на стр. 11, а Музей за историята на град Мелник – на стр. 1