Видяна 232 пъти

ОБЩИНА САНДАНСКИ БЕ ДОМАКИН НА ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.

Общо 13 ученика от гимназиалните класове на ПТГ, ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев“ се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града.

Бъдещите мениджъри бяха посрещнати от секретаря на  общината -Георги Жежев, който разказа накратко за функцията на общината и отделните звена към нея.

Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен с определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.

Учениците показаха готовност и отговорност при ролева задача за постъпване на работа, познания при изработването на документ, креативност при създаването на презентация, аналитични умения и последователност.

В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.