Видяна 235 пъти

КМЕТЪТ КОТЕВ И МИНИСТЪР НАНКОВ ОТКРИВАТ УТРЕ ОБНОВЕНАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В СЕЛО ДАМЯНИЦА

През пролетта започна ремонт на Детска градина „Зорница“ в едно от най-големите села в Община Сандански – Дамяница. Благодарение на спечеления проект за трансгранично сътрудничество и усилията на Община Сандански, детското заведение вече е изцяло реновирано и очаква своите малки обитатели.

Имаме удоволствието да Ви поканим на официалното откриване на обновената Детска градина „Зорница“ в с. Дамяница, което ще се състои на 14 септември /четвъртък/ от 10:00 часа.

Гости ще бъдат кмета на община Сандански- г-н Кирил Котев със своя екип, г-н Николай Нанков – Министър на регионалното развитие и благоустройство, г-н Георги Синански – Председател на общински съвет – Сандански, г-жа Лиляна Зекирова – Директор на ДГ „Слънце“ в Ново Село – Република Македония, г-жа Камелия Димитрова – ст. експерт по предучилищно образование и квалификация на педагогическите кадри – Регионално управление на образованието/Благоевград/, директори на детски градини и училища, г-н Атанас Ангелов – кмет на с. Дамяница.

Проектът „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини“, с референтен № CB006.1.11.199 е съ-финансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.