Видяна 248 пъти

КАМЕН ДОНЕВ ПРЕДСТАВЯ ХИТОВИЯ СИ МОНОСПЕКТАКЪЛ „ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО“

Камен Донев ще препълни Дома на културата в град Сандански  на 27 ноември /вторник/ от 19:00 ч. Това ще бъде първото гостуване на актьора в града! На сцената ще бъде представена Лекция 1 – „Възгледите на един учител за народното творчество” – хитовият моноспектакъл, който вече 11 години завладява публиката в страната при препълнени салони. Билетите за него навсякъде буквално свършват за броени часове!

В легендарния си моноспектакъл “Възгледите на един учител за народното творчество”, премиерата на който беше преди десетилетие и оттогава взриви от смях десетки български градове, Донев изнася подробна лекция, чиято тема сме ние – българският народ.  „Какъв хубав и вълнуващ хумор!“ така описва публиката магичните моноспектакли на Камен Донев. И добавя: „Чакаме с нетърпение да ни облагороди с изкуството си пак“ по повод едно творчество, което през смеха води по пътя на осъзнаването. Един многостранен талант на актьор, музикант и танцьор успява да ни въведе в света на образованието в наши дни, разбира се чрез традиционните за него хумор и сатира. Неговите социални спектакли ще ви накарат да се заливате от смях, но и да усетите реализма на нашето време… Едно е сигурно: “Възгледите на един учител за народното творчество” със своя образцов, а не нравоучителен характер, грабва аудиторията по начин, по който я въвлича във водовъртеж от емоции, от който никога не излизаш същия. Нестандартен и гениален – така го описва жадната за знания публика своят „учител“ Камен Донев.

От премиерата, която се състоя на 16 октомври 2007 година до днес, спектакълът е изигран над 450 пъти. Камен Донев взриви от смях десетки български градове. Той е единственият актьор, препълнил Зала 1 на НДК (зала, която разполага с 4000 седящи места) цели 15 пъти, при това с едно и също заглавие.

 БИЛЕТИ: На външна каса пред Дома на културата – 0884 68 20 48 и в Туристическо-информационния център в Сандански – 0887 76 34 97.