Връчиха годишните награди на БХРА за 2012 г.

Връчиха годишните награди на БХРА за 2012 г.

За 16-ти път, на 4 декември, в Гранд хотел София, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи своите Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишни отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество от 1996 г.

Сред гостите, на официалната церемония, присъства заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, членове на асоциацията, водещи мениджъри и собственици в областта на туризма, представители на националните медии.

И тази година, на бляскавата церемония, сред раздадените 25 награди община Сандански отново намери своето място с приз за „Личност, с особен принос за развитието на туризма в региона”, който бе връчен на Младен Тимчев, зам. кмет на община Сандански, от Председателя на БХРА Благой Рагин. Тимчев бе номиниран по предложение на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите –Сандански и бе поздравен лично и от зам.министъра на МИЕТ Иво Маринов и кмета на София – Йорданка Фъндъкова, които пожелаха нови туристически пазари на дестинация Сандански.

Още Новини

отбор Божидар 25м 15г

Нови успехи за плувците от Сандански

От 20 до 22 февруари 2015г. в Пловдив се проведе Държавно първенство по плуване за юноши и девойки младша възраст. ПК „Сандански”, воден от Божидар Граматиков, участва със 7 състезатели, … Още