Видяна 800 пъти

Съобщение във връзка с раздаването на изборните книжа и материали от ОбА Сандански и представител на РИК-Благоевград

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

__________________________

Във връзка с предстоящото произвеждане на изборите за президент и вецепрезидент и национален референдум, насрочени за 06.11.2016 г., Община Сандански уведомява политически партии и коалиции, имащи право на членове в СИК, както и всички членове на СИК в общината, че раздаването на изборните книжа и материали от Общинска администрация – Сандански и представител на РИК – Благоевград ще става по следния график:

1. На 05.11.2016 г. (събота) от 12.00 ч. до 14.00 ч. в сградата на кметство село Катунци (Обредна зала)всички СИК за избирателните секции в селата: Катунци, Хърсово, Яново, Петрово, Голешево, Калиманци, Горно Спанчово, Пирин, Черешница, Враня и Ново Ходжово;

2. На 05.11.2016 г. (събота) от 14.30 ч. до 16.30 ч. в сградата на кметството в село Склаве (Кино зала)всички СИК за избирателните секции в селата: Джигурово, Дамяница, Ново Делчево, Склаве, Ласкарево, Ладарево, Спатово, Хотово, Лозеница, Зорница, Виногради, Левуново, Кърланово, Сугарево, Любовище, Любовка, Горна Сушица и гр. Мелник;

3. На 05.11.2016 г. (събота) от 17.00 ч. в сградата на община Сандански (Заседателна зала)всички СИК за избирателните секции в град Сандански, както и в селата: Плоски, Вълково, Струма, Лебница, Лешница, Дебрене, Поленица и Лиляново.

Необходимо е членовете на СИК да присъстват в съответните населени места (съобразно графика), за да получат всичко необходимо за нормалното протичане на изборния ден и работата на СИК.

Назначените от РИК – Благоевград членове на СИК на територията на община Сандански може да откриете тук (Решение на РИК №17 –ПВР/НР от 07.10.2016 г.).